Advies op maat

Kiezen voor digitaal leren is meer dan alleen het uitzoeken van de hardware voor een leerling. Vanuit uw onderwijskundige visie wordt de IT visie bepaald en daarmee de keuze voor het digitale leermiddel.
My Digital Schoolbook ondersteunt onder meer bij het maken van uw keuze om digitaal leren binnen de school mogelijk te maken. U ontvangt van ons altijd advies op maat.

Optimaal samenwerken

Alvorens de leerling voorzien is van een digitaal leermiddel dienen er een hoop keuzes en beslissingen gemaakt te worden door de school betreft o.a. digitale lesmethodes, opleiding docenten, type leermiddel (Windows laptop, tablet of Chromebook), onderwijs en ondersteuning. My Digital Schoolbook biedt ondersteuning bij deze keuzes en beslissingen. Ook bekijken wij in welke vorm en op welke wijze de school bij de uitrol en continuïteit betrokken dient te zijn.

Gezamenlijke keuze

Met My Digital Schoolbook krijgt de leerling een digitaal leermiddel dat voldoet aan de wensen en eisen van de school. Per leerjaar wordt een keuze gemaakt in model en specificaties. Uitgangspunten zijn: systeemeisen, betrouwbaarheid, ergonomie, gebruiksvriendelijkheid en gebruiksduur. Iedere leerling heeft zijn/haar eigen digitale leermiddel.
Wij zorgen voor de continuïteit in de beschikbaarheid van leermiddelen door naast de hardware ook service en verzekering aan te bieden. De school stelt zelf het digitaal leerpakket samen. Gezien onze ervaring bij andere scholen, kunnen wij desgewenst adviseren bij het opstellen van de eisen en wensen.Bel E-mail